6945367431 Αγίου Γεωργίου 48, Πεύκη dimasvasilis06@gmail.comΤα πάντα για τις ανακαινίσεις  στην Πεύκη  και σε όλα τα βόρεια προάστια!

Η επιχείρηση ΔΗΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  που βρίσκεται στην Πεύκη της Αττικής δραστηριοποιείται από το 1994 εως και σήμερα με επιτυχημένη πορεία εως και σήμερα, στον τομέα των γενικών ανακαινίσεων και οικοδομικών εργασιών. Εξειδικευόμαστε στις ξυλουργικές εργασίες, στα ξύλινα κουφώματα, στους ελαιοχρωματισμούς, στις τοποθετήσεις πλακιδίων και στις γυψοσανίδες.       
Επιμελούμαστε τους χώρους σας, δημιουργούμε ιδανικές ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμούς που δίνουν προσωπικότητα και στυλ μεταμορφώνοντας τον χώρο σας...
Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (σκαλωσιές) και τα υλικά που χρησιμοποιούμε ειναι μόνο ποιοτικά χρώματα, οικολογικά, πλαστικά, ακρυλικά, πιστοποιημένα ανθεκτικά στην φθορά του χρόνου και φιλικά προς το περιβάλλον, παραδίδοντας σπίτια καθαρά στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. 

Το  άριστα καταρτισμένο συνεργείο μας που αποτελείται από έλληνες κτίστες, σοβατζήδες, ελαιοχρωματιστές, γυψαδόρους, πλακάδες, ξυλουργούς που αναλαμβάνουν πάσης φύσεως εργασίες σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους ( κατοικίες, καταστήματα). Είμαστε εργολάβοι ανακαινίσεων & καλύπτουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας από οπου μας ζητηθεί στα Βόρεια Προάστια, με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους και στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

Ολα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο οι εργολαβίες που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για το ονομά μας και την δουλειά που παρέχουμε.

Στόχος μας ειναι να εχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες!

 

Άριστα καταρτισμένο συνεργείο
Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας
Άψογο & ποιοτικό αποτέλεσμα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
ΜΟΝΩΣΕΙΣ
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ